Nuttige adresjes in de buurt van Estepona

De omgeving van de vakantiewoning

Deze ‘parel aan de Costa del Sol’ op slechts 70km van luchthaven Malaga en 20 min rijden van Marbella is de laatste jaren enorm gegroeid als favoriete bestemming. Dit komt ongetwijfeld door de ‘echte’ Spaanse sfeer die er heerst. Gekleurde bloempotten in de smalle straatjes, de vele tapasbars en restaurants, de uitnodigende terrasjes, de brede zandstranden met hun vele beachbars, de gezellige vissershaven en jachthaven … maken van je verblijf een onvergetelijke ervaring. Al deze gezelligheid gecombineerd met min. 300 dagen zon per jaar is eenvoudig bereikbaar op slechts 2,5 uur vliegen vanuit praktisch alle luchthavens. 

Low budget vliegmaatschappijen en goedkope huurwagens maken deze super bestemming bereikbaar voor iedereen.  Gegrilde sardientjes op het strand, een lekkere cocktail in de beachbar, romantische strandwandeling of een trektocht in de bergen of gewoon genieten van de prachtige natuur, voor ieders wat.  Honderden restaurants en tapasbars, tientallen beachbars. Ik kan je mijn selectie doorgeven doch bij ieder bezoek ontdek ik opnieuw nieuwe juweeltjes. 

Old town Estepona

prachtige en gezellige kleine straatjes en terrasjes

old town Marbella

prachtige en gezellige kleine straatjes en terrasjes

Jachthaven Estepona

 lekkere restaurants en terrasjes (zondag gezellige markt)

Puerto Banus Marbella

 luxe boetieks – restaurants – luxueuze jachten en droomwagens (s’avonds oppassen voor criminaliteit)

Ronda

niet te missen stadje in de bergen met de beroemde Ronda brug. 

Sottogrande

beleef oa een echte polo wedstrijd. Plaats der Spaanse rijken. 

Benahavís

heel gezellig om s’avonds te dineren in een van de vele restaurants in de smalle straatjes.

Tarifa

het Ibiza van de Costa del sol. Paradijs voor watersportliefhebbers. Zeer mooi witte zandstranden, steeds veel wind doordat daar de Middellandse zee de oceaan raakt. Halfuurtje varen van Marokko.